Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du har nått botten så är du i verkligheten

När du har nått botten
så är du i verkligheten.
Det är där du måste vara
och inte sväva uppe i skyn
som en berusad Ikaros.
När du har nått verkligheten
så är du på botten, där dina
drömmar kan slå rot och du
kan börja planera för din
framtid och sluta fly
kärleken och sanningen.
Detta är en tid då det kan
börja hända stora saker.
Du får det som en gåva, du
behöver inte göra någonting.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-10-11 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna