Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten beskriver en ensidig kärlek.... Önskar att du fortfarande fanns vid min sida. Saknar dig så Vi synes, i nangiala


Omöjlig kärlek

Om du vore en årstid,
liksom sommar eller vinter.
Om du vore min;
Fan va jag älskar dig.
Patetiskt:
att älskar dig.
Lämna mig ifred,
men stanna ändå kvar.
Ensamheten dödar,
dock förblir min kärlek till dig;
ödesdiger.
Dig som jag älskar,
av kärlekens alla hörn.
Dig som jag älskar,
evigt tills jag dör.
Snälla lämna mig inte,
av allt jag håller kärt.
Vill du inte stanna?
Så gå din väg
Älskade du,
Puss och Kram.
Om du bara vore min…




Fri vers (Fri form) av Svampen
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-27 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svampen

Senast publicerade
Omöjlig kärlek
* Se alla