Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skaffa dig ett vuxet liv

Dom självgoda och skenheliga,
de med ett bländande intellekt
men som för övrigt är helt väck,
och som låtsas bry sig om dig
men inte är intresserade alls.
De som ständigt gömmer sig
bakom en mask och som
inbillar sig att de är trygga
och lyckliga tills en dag ett
svart hål av verklighet tornar
upp sig och det är fritt fall.
De som får dig att må dåligt,
gå förbi dom och be dom att
skaffa sig ett vuxet liv.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-10-27 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna