Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och den briljanta Överdoktor von Krall

 

-God dag min bästa vän, hur står det till?
Men vilket förskräckligt väder vi har.
-Jo jag har blivit psykotisk igen.
-Vad bra Så mycket bättre var i lördags.
-Inatt så låg Lotta Engberg hos mig och våldtog mig och kommer att tvinga mig att uppträda på Liseberg i sommar helt naken och utmattad.
-Jag förstår och inte för att tala om inflationen, Ukraina, energikrisen, skjutningarna, de hemska matpriserna och hela den enorma miljökrisen.
-Jag är min mamma och min mamma är jag, det flyter liksom ihop och världsrymden expanderar upphöjt till noll i ett rytmiskt sammansmältande med Stockholmsbörsen.
-Jag har just lackat om min bil och har hela kylskåpet fullt med öl som jag och min imaginära fru Hulda och jag ska avnjuta.
-Min kropp drar åt höger hela tiden och psyket åt vänster samtidigt som jag inte kan skilja på upp och ned när Jimmie Åkesson predikar. Vad är det för fel på mig bästa farbror Doktorn?
-Jag ska skriva ut en rejäl dunderkur med mirakelmedicin framtagen i enighet med de senaste kvanfysiska och metafysiska rönen.
-Tack Doktor von Krall, det känns som att du är min pappa som så härligt bestämmer allting.
-Jag är sannerligen din pappa, gå nu i frid och synda inte mer, jag håller alltid ett öga på dig.
-Halleluja pris ske Gud!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-10-31 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna