Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikens energi=liv!

Musiken har idag fått liv i mig igen
det är Olle Jönssons röst och
Lasse Stefanz som ger mig
en ny och starkare energi
när den gamla tog slut
ja helt enkelt ebbade ut...

Jag har fyllt på ett helt
lager med basvaror, det var
så tomt i alla skåp, och livet
känns igen glittrande glatt
efter en tung natt, och
här finns mat igen
jag behöver inte
längre i tomma
påsar leta...

Det varit smalt
med mat, jag har gått ner
6 kilo på några dar
gott för en bantare
men för en som redan är
smalare än smal var det
inte alls idealt...

Nu är det bara att
bulla upp...








Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-02 15:07



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bulla upp med dopp för att stärka din granna kropp! På hunger sätt genast stopp! Sänder dig över nätet hopp!
2022-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt