Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad bryr du dig om i livet?

-Vad bryr du dig om i livet?
-SHL, allsvenskan, pengar, nätspel och Sverigedemokraterna.
-Är det verkligen inget annat
som engagerar dig?
-Vad betyder engagerar?
-Att man brinner för något.
-Jag brinner starkt för Djurgården.
-Vad tycker du om upproret i Iran?
-Det skiter jag fullständigt i.
-Är det inte lite viktigt med kvinnors
rättigheter och frihet, med demokrati?
-Nä kvinnorna får väl skylla sig själva
att de är så svaga, mesiga och veliga.
-Tycker du verkligen så?
-Ja kvinnliga partiledare är fånigt.
-OK.
-Vad ful frisyr du har din jävla fjolla.
-Ja ja...ska vi ta och runda av?
-Stick och brinn för fan!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna
Läst 47 gånger
Publicerad 2022-11-02 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna