Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Givetvis....

- Inget går alls upp mot Söders höjd!
Ingenting annat ger mig en så´n fröjd!
- Men jag ju nå´t vet
som absolut slår det:
Katarinahiss igång ej: FÖRTÖJD!






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-08 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt