Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angående Theodor Engström

 

Theodor Engström, som utförde mordet i Almedalsveckan i somras, ska enligt åklagaren få livstids fängelse och alltså inte rättspsykiatrisk vård. Engström har berättat att han är en sagopojke utsänd av goda makter att begå mord. Detta är ett klart tecken på allvarlig psykisk störning och sjukdom. Åklagaren menade att man kan få psykiatrisk vård även på ett fängelse, men vid sådan här extrem psykisk störning så borde Theodor Engström naturligtvis komma till ett rättspsyk.
Man kan tycka att det är uppseendeväckande att en åklagare kan ha en sådan auktoritet att han kan bestämma över en sådan här sak.
Det tyder på arrogans och godtycklighet hos åklagaren. På den rättspsykiatriska undersökningen bedömdes Theodor Engström att ha varit väldigt allvarligt psykiskt sjuk när han utförde mordet.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-15 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna