Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Vattenterapi (stafett). Av Gunwale. Texten där lästes o kommenterades 2022 12 27.


Kommen tar på ena text (2561) bra ord





Funderar som bäst på att här få låna
'signalfelsäventyr'
och istället kanske få byta med

'referensramsmartyrskap'
som jag råkade hitta på precis nu,
i brits på bättre...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-06-29 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP