Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla ekrar bär till Jönköping.


Min åttafaldiga väg

All that we are
is the result
of what
we have thought.

The mind
is everything.

What we think

we become.


Skinnersdal is my home!



(Bild från Skinnersdal ovanför Ljungarum i Jönköping med Vättern i blickfånget.)




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-01-07 06:46



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Vackert formade tankar
2023-01-15

  Nina Nightwish VIP
Vackert
2023-01-07

  Ninananonia VIP
Vacker sanning i ord och bild!
2023-01-07

  Månfare VIP
En drömlik scen.. på en sån plats hade man velat bo.
2023-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP