Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Skrivlek 1



Prydnad

Pennan har jag tagit fram och blocket, men jag vill inte skriva, för det tomme arket ger mig ångest och jag vill fly. Samtidigt vet jag att skrivandet gör mig harmonisk, så jag vill skriva.

Hur jag löser konflikten vill och vill inte? Jag SKA skriva



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-02-20 09:05



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
doodla istället
skriv åt flera olika håll
gör matematiska uträkningar
gör texterna olika storlek
använda färgpennor
lek!
poesi ska va roligt :)
2024-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP