Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saftigt magiska är våra kyssar

Saftigt magiska är våra kyssar.
Trots alla fruktansvärda ryssar.

Att äntligen få smeka din hud.
Var som att upptäcka Gud.

Ingen av oss är rädd.
Här i vår ömhets bädd.

Missilerna och robotarna som viner.
Kan ej hindra att vår glädjes sol skiner.

Endast kärleken kan vara en exorcism.
Som biter på all slags grym fascism.

Saftigt magiska är våra kyssar.
Trots alla fruktansvärda ryssar.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-02-01 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna