Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungdomar som aldrig blir vuxna

Ungdomar som aldrig
blir vuxna
för deras föräldrar och
övrig vuxenvärld
har förstört dom så.
För många
så återstår endast våld,
knark och psyksjukdom.
Eller så skaffar dom barn
som de grundligt förstör.
Det är synd
om människorna.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-05 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna