Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom och tala med mig

 

Snälla kom och tala med mig.
Vi kan få ett slut på det här eländet.
Jag vet inte vilka ord jag ska använda.
Vet bara att det handlar om själ och hjärta.
Så snälla kom och tala med mig.
Vi kan få ett slut på det här eländet.
Du orkar inte med min smärta.
Jag orkar inte med din smärta.
Vi måste öppna våra hjärtan och
släppa in ljuset innan allt hopp dör.
Snälla kom och tala med mig.
På det viset som det var en gång.
Vi kan få ett slut på det här eländet.
Vi måste kunna förlåta varandra.
Kom och tala med mig.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-02-14 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna