Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människorna är fenomenala i sin omänsklighet

Människorna är fenomenala i sin omänsklighet.
Människornas illvilliga ondska är
tvångsmässig.
Människorna är obeskrivliga i sin
egoism.
Människorna skyr inga medel till
att få det dom vill ha.
Människorna är formidabla i sitt
gränslösa svek.
Människorna agerar på ren och
djurisk instinkt.
Min katt Winston är mycket mer
mänsklig och kärleksfull.
Akta er för människorna för dom
kan göra er mycket illa.
Om ni har en riktigt god vän så
var rädd om den relationen.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-02-23 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna