Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kristallklart äkta ren kärlek

En kristallklart äkta
ren kärlek vällde fram
i min själ och jag jublade.
Kriget var slut och jag lade
mig i bubbelpoolen med
en dry martini och den
frid jag kände
övergick mitt förstånd.
Jag tackade Gud och
sjöng halleluja av Cohen.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-02-24 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna