Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


räcka

 

I de oresonligas land är den resonliga en dåre. Eller kanske den narr som ska sätta ljus på dårskapen. Jag kan inte säga att jag stångat pannan blodig. Inte heller har jag knäckt koden till mitt hjärtas kammare. Men om jag kunde beskriva gryningsljuset skulle jag ge dig tusen korn att strö över min morgon. Och om jag kunde beskriva lekfullheten skulle jag ge dig tusen strån att fläta korgar som kunde flyta längs älven och dansa i forsarna. Och om jag en dag kunde förklara längtan skulle jag plantera tusen solrosor som skulle slå ut samtidigt vända mot norr.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-03-07 22:10



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
Så sinnligt vackert du skulle beskriva, magiskt
2023-03-13

  Gunnar Hilén VIP
Jojo.....det är poesi det här !!!!!!!!!!!!
2023-03-12

  Stisse
Så härligt du diktar. Känner eufori när jag läser din dikt. Tack.
2023-03-11

  Respons VIP
Konsten att ge känslor fysisk form. Vackert och välsökt!
2023-03-09

  Blomma-Stjärna VIP
O, så vackert!
2023-03-08

  lodjuret/seglare VIP
Utöver att bokmärka texten, jag ville giva den ett fång rosor eller någons handfull violer ifrån Flen.
2023-03-08

  cilax VIP
oj, vad bra!
2023-03-07
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP