Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Sparvögat


~Sammetsblå~

 

 

Om jag kunde måla, himmelen sammetsblå
ge dig allt det vackra som havets himmel nå

~~
Om jag kunde teckna, molnformationers dans
ge dig allt det vackra som i dess löften fanns

~~

Om jag kunde måla, havssträndernas land
ge dig allt det vackra som gåvor i min hand

 




Bunden vers (Rim) av Sparvögat VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2023-05-10 06:36



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En dikt fylld av kärlekslängtan.
2023-07-25

  MaLo VIP
Du är fantastisk på att måla. Dina målningar är fyllda av ömsint, innerlig kärlek till vår natur och dina kära.
2023-05-16

  Kajan VIP
Böljande skön text om en annan värld, som nådegåva
2023-05-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
tecknandes fint i blå celeste kulör
2023-05-14

  Eva Helene VIP
Mjukt och ömt landar dina ord inom mig, tack även för den sköna bilden!
2023-05-12

  Susen VIP
Du bär en gåva så stor. Med orden du rimmar. Kärleksgåvor du oss ger med bravur.
2023-05-12

  Anya VIP
Jaa tänk om.....tänker jag. Tänk om jag kunde ge mina kära allt det du skriver om. Men kanske kan man ge dem förmågan att uppskatta allt det vackra?

Du skriver så fint!
2023-05-12

  Vindsvala VIP
Fin bild du målar i ord om sommarhimmel och hav, om naturens skönhet en sommardag.
2023-05-10

  Rise Little One
Vackra rader som värmer upp mitt hjärta!
2023-05-10

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt, varav hjärtat är fullt, skriver pennan.

2023-05-10

  Olof Lagerhorn VIP
Ett löfte, gett och infriat, i denna underbara förening av himmel och hav, ljus och tecken, sammetsblå.
2023-05-10

  till E
Väldigt fint foto.
2023-05-10

  till E
molnformationernas dans och löften. Mirakel på den blå himlen. Gåvor till oss från dig.
2023-05-10

  Öknens Ros VIP
Så vackert målande och poetiskt, naturlyriskt komponerat, vackert!
2023-05-10

  WyS VIP
Where there is great love there are always miracles
2023-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Sparvögat
Sparvögat VIP