Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tids nog


Det finns blott en väg
som leder åter
undrar gör jag ju ibland
vart den bär

och förvånad blir jag nog
om vår herre förlåter
alla vägval jag har gjort
den tid jag vistats här

av jord är jag kommen
så vad annat kan jag bli
än blott en nypa mull
och gräs så småningom

och en dag i livets virrvarr
när döden drar förbi
ska jag ge mig av
lika tomhänt som jag kom:)





Bunden vers (Rim) av Titin
Läst 41 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-14 20:12



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så vackert ~ du väver livets stig…
2024-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Titin