Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad skönt det är att leva när alla älskar alla

Vad skönt det
är att leva när alla
älskar alla och njuter
av att existera.
Jag känner mig som
en kalv på grönbete.
Kärleken är ett evigt
blommande träd.
Vad härligt det är med
alla underbara människor.
Mitt liv är ett paradis.
Våren har kommit och
alla jublar av lycka.
Åh jag lättar jag flyger fram.
Låt det aldrig ta slut.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 101 gånger
Publicerad 2023-04-02 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna