Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=VxwaJVgRGvk


Fem smutsiga små fingrar

De rika har glasväggar på förskolan
grottmålade av söta små besserwissrar
som frågar mig innan jag ens hunnit
kliva genom dörren om jag jobbar där

toaletterna är märkta antingen åt:
alla, XY eller XX
på min tid hade vi toaletter för:
kiss, bajs, mens och handikappade

vilket som var vilket listade man ut
när man öppnade dörren
(eller locket)




Prosa av Månfare VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-03 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP