Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLAD PÅSK!

när man söker ord

vid livets fyllda bord

och inte lyckas hitta ett enda

kanske då är skäl att vända

på attityd och krav att inte stamma

(dags att be om hjälp av mamma)

med ett  "ett...ett..." , äsch det gör detsamma

ett plus ett, det blir ju två

bättre kan det inte gå

än att hitta dem idag,

skriva dem med välbehag.

 

Till er som bor i ordagrönskan

sändes här en tvåordsönskan:

GLAD PÅSK!

 

 

2023-04-09   15:38




Fri vers (Prosapoesi) av Minkki VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-04-09 14:39



Bookmark and Share


  Lyrik
Önskar dig en skön och fin påsk Minkki, fylld med rytm och rim.
2023-04-13

  Eva Langrath VIP
Glad påsk till dig och tack för den fina hälsningen.
2023-04-10

  Poeten Salvador VIP
Glad påsk så här på annandagehärligt med rimn,
2023-04-10

  Gunwale VIP
Haha, du fick de två orden i rätt ordning också! Vad mer behövs? Glad påsk!
2023-04-09

  Jeflea Norma, Diana. VIP
GLAD PÅSK Minkki.
2023-04-09

    Ohemulen VIP
Glad Påsk:-)
2023-04-09

  Gunnar Hilén VIP
Det känns ibland som trogna rikssvenskar har slutat med högtidsfirandet. Julkort o dyl har ersatts av sms t ex. Det tycks som om poeter är trogna dessa moderniteter....

GLAD PÅSK Minkki !
2023-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP