Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta min hand och låt oss njuta tillsammans

Vilket fint väder vi har.
Vilken underbar vår.
Och all den goda maten.
Kärleken som står som en fontän.
Det är härligt att vara människa.
Tänk inte på allt det sjuka och onda.
Fokusera på den exalterade glädjen.
Det är så underbart gott att leva.
Ta min hand och låt oss njuta tillsammans.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-04-10 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna