Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medberoende

 

Det är bäst att du saktar ned bilen det stod Avgrunden 1 kilometer på en skylt. Avgrunden, nej det här går så bra, jag mår bara toppen av Vodka och Stesolid. Ja men JAG vill inte hamna i Avgrunden bara för att du är helt gränslös i ditt missbruk, vill du STANNA bilen?
Nej jag är ingen missbrukare för jag har full kontroll på allting, på måndag blir jag vräkt från min lägenhet men det är OK för det ordnar sig alltid på något sätt. Nu stod det 200 meter till Avgrunden och jag börjar få panikångest och gränspsykos. Nej men du vet väl hur mycket jag ÄLSKAR dig så du kan omöjligtvis må dåligt. Jag är ju din pappa och jag tar alltid hand om dig på allra bästa vis. Pappa kan du STANNA bilen jag måste kräkas och sluta drick Vodka och ta mer Stesolid, du är en Zombie.
Det ska vara underbart att leva min älskade dotter och nu kör vi gasen i botten mot HIMMELRIKET. Pappa kan du sakta ned!?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-13 13:29



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Wow. Diktarjagets förnekelse skrivet med stor självinsikt...
2023-04-13

  Foohexa
tvärstopp
2023-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna