Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken som inte sviker och flyr

Den största kärleken.
Den starkaste kärleken
Den varmaste kärleken.

Den djupaste kärleken.
Den skönaste kärleken.
Den mirakulösa kärleken.

Kärleken - den rena kärleken,
den som aldrig sviker och flyr.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-04-13 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna