Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken befria den

Kärleken.
Befria den.
Förlös den.
Bejaka den.
Låt den leva
och göra
vad den ska.
Den underbara
kärleken som
vill vakna och
ta dig ut
ur mörkret.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-24 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna