Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med giftormar i sängen

-Men varför sover du med
giftormar i sängen?
-Det är inget farligt det
har jag alltid gjort.
-Ska jag hjälpa dig
att ta bort dom?
-Nej all förändring
är alltför riskabel.
-Du är en utpräglad
trygghetsnarkoman du.
-Ja det är så skönt
och hälsosamt.
-Du är en odräglig egoist
och en jävla fegskit.
-Ja jag njuter till fullo,
huvudsaken att jag har
det tryggt, lugnt och bra.
-Sök hjälp.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-04-24 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna