Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar ut mot ängen

Nu finns du bara i mitt minne
Jag kommer alltid att komma ihåg dig
Kommer aldrig att glömma
När jag en varm sommardag står och blickar ut mot ängen
där vi brukade stå tillsammans kommer jag att minnas dig
du och Enzo tävlade om gräset, ni ville båda äta allt jag plockade
ni älskade smaken
jag tror det gjorde era magar gott
Ni var så glada
Varför varar ingenting för evigt?
Jag vill ju det, jag vet att ni hade velat det
den platsen kommer alltid att tillhöra er och ingen annan
Jag kommer att stå där igen och tänka på er
Låtsas att ni är där igen
Om jag bara fick träffa er igen




Skapa | Skriva av underbara_jag
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-28 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

underbara_jag