Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


s.s. till ordet förvilla


... de underbara synonymerna - i våren

"fick hjälp av .... ?"

"Synonymer till förvilla
leda på villospår,
leda på villovägar,
villa bort,
bringa på avvägar,
leda vilse,
vilseleda,
vilseföra,
förvirra,
kollra bort,
göra vimmelkantig,
sätta i bryderi,
konfundera,
förvända synen på,
bringa ur fattningen,
sätta myror i huvudet på,
missleda,
lura,
förleda,
förblinda,
dupera,
desinformera ..."

 

bilden:
eget foto
av "hunden
på min gård,
nej,
alltså:
på vår gård!

från poeten i den frusna
finlandssvenska våren!

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Monika A Mirsch VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-05-05 09:46



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Javisst Eva - jag är helt och hållet upptinad. Tack för ditt värmande besök på min poeter-sida! Kram Monika
2023-05-13

  Eva Helene VIP
Tack för detta, du som älskar orden och dess betydelser! Och vid det här laget hoppas jag att du har tinat upp!
2023-05-12

  Vindsvala VIP
Ett ord som innehåller så mycket som man inte ens tänkt på.
Så fin hund du har som ligger på vakt!
2023-05-05

  Sparvögat VIP
Så fint du tecknar synonymernas land ~
jag älskar den fina hunden
som vakar stilla…
2023-05-05

  Maria Sundelin VIP
Det är lätt att kollra bort någon i orden
Kramar
2023-05-05

    Lena Staaf VIP
Synonymerna som visar på rikedomen i språket. Blev en rolig dikt!
2023-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP