Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt det komma över dig naturligt

Låt allt komma till dig naturligt

Ja, det gör det.

Och så -- baka en nässelpaj!




Fri vers av bohemen VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-05-10 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP