Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din brinnande blommande själ

Själen står inte ut med samhällets
stressade speed, materiella besatthet
och ständiga informationstsunami.

Själen drar ihop sig i kramp,
faller i koma av egoismen
och de kärlekslösa attityderna.

Älskade vad vacker du är när din brinnande
själ blommar ut och når sitt crescendo i ett
rytmiskt sammansmältande med alltet.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-13 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna