Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtsaspoeterna

Det finns någonting väldigt
aggressivt i människors
passivitet och likgiltighet.
Samhället liknar ingenting
och låtsaspoeterna ligger vid
mammas bröst och tuttar.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-06-13 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna