Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor är inte onda

Människor är inte onda, de är bara    hjärntvättade till att inte visa kärlek
och respekt. Samhället är alldeles
svart och sjukt av likgiltighet och
en skräck för att visa svaghet samt                          en paralyserande fasa inför döden.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-06-15 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna