Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gunwale skrev något i årens år 2015, jag läste det först nu och kände för att skriva något i berördhetens känslor av något självt upplevt i tillvarons egensinnliga dunkel. Min text behövde ställas upp just så här luftigt och ledigt.


Kommentar på en text (2552) bara ord





Det litet märkliga med väggur
och även musik
eller vad någon hörs säga.

Det är som att gå ut och in
genom dimmiga salar
och bara höra tickandet,

låten, talet, som om ens jag hörde ljuden
genom en glappande svängdörr
i ett fik eller konditori.

Det är som om ljudet var styrt
av en vindflöjel
eller som om en själv är just sådan.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-06-20 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP