Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från lillan

*
Pappa kom hem
för jag längtar efter dig
Nu när Du och Mamma
gått hem till Gud

Alla är borta och bara
min bror och dom
är kvar men vi har ingen
alls kontakt

Bed Mor fråga himlen
och Gud som är i den
om ni kan få komma och
hälsa på i sommaren

Jag skulle bli så glad
få krama om er om så
bara en endaste gång
det blir bra för mig

och jag han längtar så

Pappa kom nu hem
och låt oss dansa på ängen
prästkragar och blåklint
skall jag pynta dig i

en jättestor sup till räkorna
från smögen
Det ska bli sol också varmt
Du måste ta med Mor

för jag har en present
som jag vet att hon vill ha
en sidenscarf från Italien
där det blå går ton i ton

den som du köpte där
till henne som blev stulen
någon har hittat den
och nu blir allt som förr

Pappa kom nu hem o håll om
dansa med mor natten lång
vi möts i gryningen med filtar
och alla vi älskar är tillbaka.




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-16 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP