Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Marianne har inte tagit sin bil idag till arbetet, för hon har ändå inget arbete. Istället har hon en kajplats, en segelbåt utan segel eller ens hjälpmotor, men vind finns det i alla fall, samt sol och så förstås värmen från vänliga människor.


Marianne har inte kört sin bil idag





Marianne har inte kört sin bil idag.
Även om hon hade kört bil,
så har hon inte haft något körkort.

Om hon haft körkort
så har hon ändå ingen parkeringsplats.
Och om hon ändå haft parkeringsplats

så står ingen där bil.
Inte så det går att se någon i alla fall,
med blotta ögat.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-06-16 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP