Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn och ro hos Gud

För att han var en
sann, äkta och god människa
så blev han utfryst, ignorerad och utmobbad.
Han var inte den förste
i världshistorien att bli behandlad så.
Han sade sanningen och folk
hatade och gjorde narr av honom.
Han lutade sig tillbaka
och fann lugn och ro hos Gud.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-21 00:42



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Glad Midsommar!
2023-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna