Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte på lek, jag är på blodigt allvar

Den dag som jag ska dö ser jag som ett    underbart och festligt privilegium.
Så jävla härligt är det inte att leva.
Jag har inte bett om att få vara människa.
Människorna vet precis vad som är
rätt men ändå så gör de precis tvärtom.
Imorgon så ska jag äta jordgubbar med glass.
Alla poeter är inte goda människor.
Jag vill skrämma och chocka mina läsare
till att vakna och se alldeles klart.
Jag är inte på lek, jag är på blodigt allvar.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-22 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna