Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud skapade inte stressen




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 81 gånger
Publicerad 2023-06-23 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna