Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland har jag sett en Margaretha köra den där bussen jag åker med stundom. När någon annan (en körsven) kör bussen kommer jag bara ibland fram till resans mål.


Landade karameller (2023 06 25)





Rune skulle aldrig
kunna ses springa
jämte bussen i

en stad, hann
han någonsin i
kapp, hade Margaretha

kunnat bli så
så som glad.
Glad som sommarregn

efter dagar av
hetta och sol,
skogsbrand, ljumma bad.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-06-25 18:37



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Margaretha verkar vara en reko dam!
2023-06-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP