Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den första texten, är den kommentar jag skrev under en text vilken Fale Bure skrivit. Den andra texten där jag blott bytt ut något av betydelse.


Tvenne varianter, till förvillning lika




Det finns två slags människor.
De vilka hålla i en penna,
de vilka äga en spegel,

samt undantagen,
de vilka såväl hålla i en penna
och dessutom äga en spegel.

-
Det finns två slags människor.
De vilka hålla i sitt huvud,
de vilka äga en spegel,

samt undantagen,
de vilka såväl hålla i ett huvud
och dessutom äga en spegel.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-06-26 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP