Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lyssnar på en skiva melodier spelade på piano i mollton, entonigt och sorgligt, klassisk musik utan sång av kompositören Erik Satie. Dessförinnan dansade jag till en skiva med blandad rock o pop, en skiva i serien 25 oldies. Nu skrev jag så här.


En del av mig log







En del av mig log
den dag du dog

en del av mig dog
den dag du log

en del av mig som vilse gick
du gjorde slut och tog ditt pick

du bara en dag som stack
då du tog ditt eget pack

en del av mig dog
den dag du log

En del av mig log
den dag du dog







Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-06-27 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP