Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet är lika med livskvalitet

Ensamhet är lika med livskvalitet.
Ensamhet löser alla sorts problem.
Ensamhet är hälsosamt och läkande.
Ensamhet en livsnödvändighet.
Ensamhet hejdar befolkningsökningen.
I den underbara ensamheten så
grönskar och blommar själens öken.
Att få vara ifred och slippa den helt
klart överskattade gemenskapens
meningslösa illusioner om kärlek.
Ensamheten gör dig stark, glad,
skärpt och något otroligt kreativ.
Ensamhet är vägen till framtiden.
Ensamhet är lika med livskvalitet.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 80 gånger
Publicerad 2023-06-27 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna