Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafett. Få tre ord, lägg till 18, skriv nåt och skicka tre av orden vidare. Av TrollTörnTrappan fick jag hotellrum, syrebrist och precis. Med i leken är också Lena Söderkvist (näst på tur), Cikoria blå och Respons.


Reseminne (stafett)

Litet, parisiskt hotellrum.
Överlevde precis nattens syrebrist och gatubuller.
Tänkte: ”clocharderna under broarna mår bättre!”
Ändrade mig vid kaffeskålen & nybakta gifflarna.




Prosa av Gunwale VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-28 19:31



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Kändes som att läsa en novell, men en kort sådan. Bra!
2023-06-29

  lodjuret/seglare VIP
Kommer sökt att tänka på en kommissarie bosatt i just Paris. Kommissarie Maigret och clocharden, hette boken nästan på ren svenska, i tidig översättning. Broarna över floden Seine, vilken rinner genom staden, är minst sagt överkörda och det redan i morgonrusningen.
2023-06-29

  Respons VIP
Intressant minne!
2023-06-29

    Lena Söderkvist VIP
Starkt minne knutet till en sann insikt.
2023-06-28

  TrollTörnTrappan VIP
Intressant hur orden lockade fram ditt minne... ...ibland tycks helvete och himmel rymmas under samma, skiftande tak!?!
2023-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP