Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Herr Putins vänner, även om det inte verkar så. Av Jeflea Norma, Diana. 2023-06-29. Det vet en ju hur det är med illusionsnummer, jag är själv av den mer godtrogna sorten.


Kommentar på en text (2559) bara ord




Alla stora ledare har minst en dubbelgångare.
Blir ledaren mördad så är det ofta nog ett sådant
där illusionstrick helt enkelt.

Den som verkar bli skjuten är helt enkelt skådespelare.
Varför tror du att det mest omtalade mordet ägde rum
på en teater?

Var gömmer sig någon bäst,
om inte bland en massa andra människor förstås.
Så går det till ute i den stora verkligheten.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-06-29 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP