Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Kärleken att dela med sig. Av LenaJohansson 2023-06-30. Nödvändigt likt vatten.


Kommentar på en text (2564) bara ord





När en människa har ett visst något,
en närvaro, karisma, kan det visa sig just så.
Här beskrivet som var det själv upplevt
och som sig utkristalliserat.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-07-01 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP