Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla har åsikter om dig. De som inte verkar ha det än, de kommer att ha det. Eller så verkar det bara som om de som 'inte har det', bara verkar som om de inte ha det. Alla har det, eller kommer att ha det, de som du har en rela


Du är en bedragare







Du är en bedragare, du har bedragit dig själv.
I god tro har du vandrat omkring i tron om
att du ingenting duger till. Men du har fel i det.
Du är bäst, du är bäst på att vara du,
få andra skulle ha klarat av den uppgiften.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-04 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP