Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Några karameller att suga på medan du väntar på den där dagen som aldrig kommer, den där vännen som har annat för sig, den där orten du aldrig rest till, den där bussen som visst aldrig kommer, det där tåget som är inställt, den där g


Några karameller att suga på 2023 07 25 - 5




Ett skynke syns rött
en människa är trött

trött blir ens jag med åren
möra känns ibland låren

sprungit ha de just även
så höjs plötsligt kanske näven

-.--..---...

Kung Bore sägs midvinterns hårda köld kallas,
den som bestämmer över vinterns väders galla,
kall och sträng likt döden,
obarmhärtig tar den hand om våra öden,
som befaller över Norden där oss alla.

-.--..---...

Att ta till 'förbjudna substanser',
är förstås ett sätt att tro dessa upplevelser
skulle kunna i än högre grad ersätta alkohol,
socker eller personlig 'stridsmoral'...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-07-25 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP