Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Hatets motsats. Av Jack E. Gladh. Min text här har möblerats om en smula för att skona läsaren från en möjligt grym och verklig verklighet. Barnet inom dig skulle nog förfasa sig om


Kommentar på en text (2585) bara ord




Så är det
absolut. Kärleken till
upplevelser och en

god bok samt
förmågan att se
hur en möbel

skulle må bra
av att stöttas
en smula av

litet lättsamt skriven
text, är ett
sådant löfte om

tillfälligheternas spel
i värme och den
omtanke som kommer

just av att
gripas av en
där plötslig lust

att som möblera
en smula i
kärlighetens vardagsrum. En

trivsam text eller
kanske undertext, är
ofta vad som

så behövs i
en verklighet nära
en som du.



(Som du ser av bilden, är den tagen mitt i Karlstad,
på tillfälligt besök där
fick jag se någon dricka sitt kaffe svart.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-07-19 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP