Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnären vid en strand

 

 

 

Där vid stranden på Österlen

mötte han världen

som blev hans gärning 
blev hans liv.
 
En dag långt in i sitt arbete
blev hans gärning
slutet på livet.
 
Långt bort från hans strand 
där han mötte världen
och sin gärning 
blev nu hans död
långt blev hemlandet.



Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-19 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP